(FOTO) Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se med sprehodom znašla v zelo neprijetni situaciji. Tako sta jo rešila ...

D.Ži
03.11.2021 10:45
Med nabiranjem sladkarij ob noči čarovnic sta naletela na njegovo bivšo. Ni bilo lahko najti tem za pogovor.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Ben Affleck se je v družbi svoje punce Jennifer Lopez pred dnevi z otroki sprehodil po Malibuju, da bi v duhu tradicije ob noči čarovnic zbiral sladkarije po hišah. Zvezdniški par pa se je v nekem trenutku znašel v neprijetni situaciji. Naleteli so na njegovo bivšo ženo Jennifer Garner, ki se je s prijateljico sprehajala po isti soseski. Nobene drame ni bilo in zdi se, da sta nekdanja zakonca vendarle premagala stare zamere.

Profimedia

Fotografi sicer niso ujeli vseh na kupu, a sodeč po komentarjih mimoidočih so bili "stari znanci" v pogovoru osredotočeni na otroke in niso kazali opaznejših znakov neugodja. Sladkarije sta zbirala otroka Jennifer Lopez, ki ju ima z Marcom Anthonyjem, in otroka Bena Afflecka, ki ju ima z Garnerjevo.

Profimedia

Na Beneškem festivalu smo dobili tudi uradno potrditev, da sta Jennifer in Ben spet par. Vmes so ju večkrat opazili med poljubljanjem. "Oba sta noro zaljubljena, tokrat se ne želita izpustiti. Resno se pogovarjata tudi o poroki," je nedavno za US Weekly povedal vir iz njune bližine. Affleck pravi, da je trenutno v odlični fazi življenja.

Profimedia

"Zelo sem srečen. To je srečno obdobje mojega življenja. Življenje je dobro," je izjavil v intervjuju, kar je le še dodatno prililo olja na ogenj govoricam o poroki. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta