(FOTO) Predrzna obleka Bondovega dekleta: Še preden je stopila iz avta, je svetu pokazala preveč

30.09.2021 10:30
Ana de Armas se je na premieri filma Ni čas za smrt pojavila v zapeljivi obleki z globokim izrezom in v nekem trenutku pokazala več, kot je načrtovala.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kubansko-španska igralka Ana de Armas, ki je tudi eno od novejših Bondovih deklet, je blestela na premieri novega nadaljevanja o kultnem tajnem agentu 007. Na težko pričakovano prvo predvajanje nove bondiade Ni čas za smrt se je skrbno pripravila, a niti slutila ni, da bo pritegnila toliko pozornosti. 

Profimedia

33-letna Ana se je takoj, ko je prispela na dogodek, znašla v težavah, saj je njena obleka z globokim izrezom nerodno zdrsnila in pokazala precej več, kot je načrtovala. Fotografi so seveda s kočljivim trenutkom imeli polne roke dela. A zmesti se ni pustila. Profesionalno je pozirala na rdeči preprogi in žarela v vsem svojem seksapilu

Profimedia

Pred nekaj meseci se je znašla v središču pozornosti, ko se je razšla s 16-let starejšim igralcem Benom Affleckom, ki se zdaj znova poljublja z bivšo zaročenko Jennifer Lopez.

Profimedia

Ana se je z Benom razšla že po letu zveze, čeprav sta dajala vtis zelo zaljubljenega para. V javnosti so ju nazadnje videli 28. novembra lani. Igralca sta skupaj posnela erotični triler Globoka voda, v katerem igrata par. Med odmori sta se ob pitju kave zaljubila, a se je tudi ljubezen nato hitro ohladila. Premiera filma naj bi bila konec januarja 2022. 

Profimedia

Malo je znano, da ima Ana tako kot Ben za seboj neuspešen zakon. Poročena je bila z 41-letnim španskim režiserjem in igralcem Marcom Clotejem, od katerega se je ločila leta 2013.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta