(FOTO) Jo prepoznate? Pevka Novih fosilov se je pri 57-ih pokazala brez ličil in ljudje so povsem iz sebe

D.Ži
26.04.2021 00:37
Zdi se, da se je legendarna Sanja Doležal pozabila starati. Umirjeno podeželsko življenje ji očitno prija, saj je videti čudovito tudi brez šminke.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Saso Bizjak

Priljubljena hrvaška pevka Sanja Doležal, ki je v Sloveniji največje uspehe nanizala s kultno skupino Novi fosili, je te dni na Instagram poslala fotografijo, na kateri vidimo, kako uživa med sprehodom po naravi. Fotografija je njene sledilce navdušila, saj je pripisala, da je narava najboljši filter.

Na fotografiji jo namreč vidimo povsem nenaličeno in treba je priznati, da je Sanja pri 57-ih videti naravnost fantastično. S tem se strinjajo tudi številni njeni hrvaški estradni kolegi, ki ji sporočajo, da je tudi brez šminke prava lepotica, da je naravna najlepša in da jo je lepo spet videti po dolgem času.

Pevka se je, kot pišejo hrvaški mediji, pred leti iz Zagreba preselila k reki Mrežnici v Donjem Zvečaju, kjer uživa v podeželskem miru in svežem zraku. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta