(FOTO) Jure Košir spregovoril o času ločitve in razkril, kaj danes počne drugače

A.L.
12.12.2020 10:10
"Skušam manj bezljati naokrog, nisem več vključen v toliko različnih projektov, na toliko različnih koncih."
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Štiri leta minevajo odkar, se je v medijih pojavila novica o ločitvi nekdanjega alpskega smučarja Jureta Koširja in Alenke Košir. V zakonu so se jima rodili trije otroci, o ločitvi pa medijem nikoli nista zaupala prav veliko. Zdaj se je za portal Mična nekoliko razgovoril Jure in spregovoril o tem, kako je biti na očeh javnosti v času, ko sprejemaš težke osebne odločitve. "Vedel sem, da bo do tega prišlo, to sem vzel v zakup. Moram reči, da je bilo v veliki večini vse skupaj pospremljeno povsem korektno. To se pač dogaja, nekateri želijo vse skupaj izkoristiti in napišejo bolj senzacionalistično. A te stvari se hitro poležejo."

Dejal je, da se je v javnosti pojavilo tudi nekaj izmišljotin, a kot pravi, je zanj bistveno to, da "so tisti, ki so mi blizu, moji prijatelji, točno vedeli, kakšna je situacija. Tudi takrat sem tako razmišljal". Po ločitvi se je življenje postavilo na novo, je še povedal nekdanji športnik.

O življenju po ločitvi pa je za portal Mična povedal: "Skušam manj bezljati naokrog, nisem več vključen v toliko različnih projektov, na toliko različnih koncih. Naučil sem se zavrniti kakšno stvar, kar v preteklosti niti nisem. Bil sem preveč razpet med vsem. Zdaj sem definitivno več doma. Tudi svoje navade sem precej spremenil."

Tako Jure kot Alenka sta po ločitvi našla novo ljubezen, zasebno življenje pa še vedno najraje ohranjata zase, tu in tam pa sledilcem na Instagramu vendarle pokažeta utrinke družinske sreče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta