(FOTO) Kaj je ta vulgarna ženska sploh počela na oskarjih? Skrivnost je razkrita ...

D.Ži
11.02.2020 10:16

Na zabavi po podelitvi ameriških filmskih nagrad je bilo najpogostejše vprašanje, kako je na rdečo preprogo prišla razvpita starleta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Če ste vsaj malo gledali televizijski prenos z oskarjevske rdeče preproge, potem ste jo opazili. In se morda tudi sami vprašali, kdo je na najbolj gala podelitev na svetu povabil razvpito starleto, ki se predstavlja z imenom Blac Chyna. Ameriški tabloidi najprej niso našli odgovora na eno najpogostejših vprašanj oskarjevske noči, a je skrivnost nato razblinila kar starleta sama. Njena pot na rdečo preprogo, ki velja za nekakšna hollywoodska sveta tla, je bila precej enostavna. Provokativna estradnica pravi, da je bila spremljevalka avdio inženirja Christopherja Trujilla. To je razkrila v posnetku, ki je nastal med pripravami na podelitev pozlačenih kipcev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8YIjRTlvdt/{/instagram}
​Nato se je s sporočilom obrnila še na tiste, ki so ostro kritizirali njeno precej vulgarno obleko. Objavila je fotografijo sebe v razvpiti kreaciji in na Instagramu pripisala: "Podjetnica/resničnostna zvezda/ambasadorka/nekdanja profesionalna plesalka standardnih plesov." Da ne bi bilo slučajno dvoma o tem, kaj počne. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8adMHiFFLJ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
​Christopher je avdio inženir in producent, ki je sodeloval že s številnimi velikimi zvezdami, kot sta Ariana Grande in Mariah Carey. Mediji so se zdaj obregnili tudi ob njega, saj ni povsem jasno, kako se je dokopal do vabila, ki mu je omogočilo dostop do rdeče preproge, saj njegov zadnji večji projekt sega v leto 2017. Oboževalci oskarjev so tako končno dobili odgovor na vprašanje, kako je nekdanja žena brata Kim Kardashian pristala med največjimi filmskimi zvezdami na svetu. 

Epa
Epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta