(FOTO) Kaj se je zgodilo? Eva Boto povsem postarana, zgubana in neprepoznavna

A.L.
19.05.2021 07:54
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Eva Boto dobro ve, kako presenetiti svoje oboževalce. Te dni se je na njenem Instagram profilu pojavila fotografija, na kateri je 25-letna Korošica povsem neprepoznavna. Močno postarana, s spremenjeno pričesko in gubami, ki prekrivajo njen obraz, je presenetila svojih 52 tisoč sledilcev. "Jo prepoznate?" je zapisala pod fotografijo in dodala: "Kooooooomaj čakam, da vam pokažem, kaj smo ustvarili!"

Prav veliko ugibanja ni bilo potrebnega, marsikdo je hitro ugotovil, da se pod postarano podobo, ki je delo spretnih prstov umetnika ličenja Boštjana Kovača, skriva Eva Boto. 

Spremenjen videz je nastal le za potrebe novega videospota za pesem z naslovom Ti. V njem pevka igra stransko vlogo starejše gospe, glavni vlogi je tokrat prepustila dvema znanima obrazoma - odlični plesalki in televizijski ter radijski voditeljici Melani Mekicar in plesalcu Arneju Ivkoviču.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta