(FOTO) Kako neki ji uspe? Tanja Ribič pokazala svoj izklesani trebušček in vitek pas

06.09.2021 00:21
Naša priljubljena igralka je že pred leti spoznala, kako pomembna je zdrava prehrana in zdaj o tem osvešča tudi svoje spletne sledilce.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tanja Ribič, Ema 2018 (foto: Jani Ugrin/ Rtv Slo)
Jani Ugrin/ Rtv Slo

Težko bi rekli, da se je za Tanjo Ribič čas ustavil. Bolj se zdi, da se vrti nazaj, saj je naša priljubljena igralka in pevka iz leta v leto videti le še boljše in mlajše, za svoj mladostni fit videz tudi zelo skrbi. Samo od sebe se pač nič ne zgodi. Junija je Trboveljčanka dopolnila 53 let, svoje spletne sledilce pa pogosto razvaja z objavo fotografij, na katerih vidimo, v kako dobri formi je. 

Tokrat je na splet poslala zelo poletno fotografijo, v kateri jo vidimo s polnimi rokami sočnih, zrelih paradižnikov. A njen vrtičkarski talent tokrat ni bil v središču pozornosti. Ribičeva je namreč pozirala v zelo kratki majici, ki je razkrila njeno manekensko vitko in izklesano postavo. Čvrst trebušček in vitek pas ji zagotovo zavidajo mnogi. "Samorastniki. Pridem domov in kaj me čaka! Moji paradižniki! Kamor koli grem, kaj posadim. Potem pa spremljam napredek, se radostim ... Predvsem se pa trudim biti čim manj odvisna. Kaj razmišljate o tem? Razmišljate o kvaliteti hrane in drugih proizvodov, ki jih v medijih tako hvalijo? Ali sploh še kdo zna podvomiti o resničnosti stvari pod celofanom?? Bojim se, da človek najteže pogleda resnici v oči. Upam, da ne bo cena previsoka ..." je fotografiji pripisala.

Ni skrivnost, da zelo pazi, kaj vnaša vase, tako je že pred leti razkrila, da v njenem prehranjevalnem slogu ni prostora za živila, ki vsebujejo pšenico, mleko in sladkor, k temeljiti spremembi prehrane pa so jo pripeljale zdravstvene težave.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta