(VIDEO) Skrivnost je razkrita: Tanja Ribič bo zablestela v tej novi Netflixovi seriji

D.Ži
15.03.2021 09:07
Dolgo je skrivala, zdaj pa je njen nov karierni uspeh razkrila kar priljubljena platforma pretočnih vsebin.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miran Juršič

Bilo bi mnogo lažje, če ne bi obstajal koronavirus, a življenje se počasi vendarle nekako nadaljuje. Tudi v filmskem in televizijskem svetu. Še dobro se spomnimo, kako odmevna je bila lani novica, da bo naša priljubljena igralka in pevka Tanja Ribič zaigrala v novi Netflixovi seriji. Projekt je bil zavit v skrivnost, izvedeli smo le, da je zaradi pandemije začasno na pavzi.

Naša nekdanja evrovizijka je skrbno skrivala podatek, za katero serijo gre, zdaj pa je uganko razrešil kar Netflix sam, ki je njeno ime navedel med igralci. Glede na to, da so njeno ime navedli med prvimi, je njena vloga očitno kar opazna. 

Radovednosti je zadoščeno in zdaj je jasno, da bomo Ribičevo lahko gledali v seriji Zero Chill. Zveni obetavno. Gre za zgodbo o umetnostni drsalki, ki življenje začenja na novo, saj se mora zaradi dvojčkove hokejske kariere čez noč iz Kanade preseliti v Veliko Britanijo. Ves trud in delo ostaneta za njo. Šlo naj bi za najstniško serijo s pridihom drame, Tanja pa bo igrala Elino Hammarstrom. Kot kaže, bodo serijo na Netflixovi platformi začeli predvajati v kratkem. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta