(FOTO) Kako žalostno: Prijatelj Meghan in Harryja povedal, kaj se zares dogaja s parom

A.L.
30.01.2021 13:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters
Reuters

Kot kaže, princ Harry in njegova Meghan nista našla miru niti po selitvi čez lužo. Že dlje časa krožijo informacije o tem, da naj bi bil Harry v ZDA precej nesrečen, Tom Bradby, njun dober prijatelj, pa je v nedavnem intervjuju dejal, da je v teh govoricah precej resnice.

Profimedia

Bradby je za ITV dejal, da ima 36-letnik zlomljeno srce zaradi napete situacije s kraljevo družino. "Mislim, da sta skupaj zelo srečna, a hkrati menim, da ju čaka zelo težka pot do tega, da bosta našla svoje mesto v življenju."

Reuters

Tom Bradby s parom naredil več intervjujev med njuno turnejo po Afriki leta 2019. Takrat sta razkrila napetosti znotraj družine, ki so se stopnjevale od njune poroke leta 2018 in rojstva njunega sina. Harry je takrat razkril, da ima z bratom Williamom nesoglasja, ki se očitno vlečejo še vse do danes. "Družinske razmere niso idealne, to je bilo zelo težko leto za vse člane družine," zdaj pravi Bradby. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta