Plemiča le, ko jima paše: Tako hladnokrvno je kraljica zavrnila nenavadno idejo Harryja in Meghan

D.Ži
05.01.2021 10:11
Ko je potrebno delati, bi Harry in Meghan bila samostojna. Ko gre za medijsko pozornost, pa bi kar naenkrat spet bila člana kraljeve družine.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Minilo je že skoraj leto dni, kar sta se princ Harry in vojvodinja Meghan umaknila z britanskega dvora. Princ in ameriška igralka sta se spomladi odselila v Kanado, nato pa v Meghanini rodni Kaliforniji kupila megalomansko vilo, v kateri danes živita s sinom. Čeprav sta takrat naznanila, da se od kraljeve družine in kraljevskih dolžnosti povsem odmikata in se podajata na samostojno pot, bi tu in tam vendarle še rada bila plemiča. A kraljica ima očitno njunega sprenevedanja dovolj.  

Reuters

Daily Mail piše, da je kraljica v samo dveh sekundah zavrnila njun predlog, da bi ob dnevu spomina na padle vojake, ki je v Veliki Britaniji zelo pomemben, v imenu kraljeve družine položila venec. Princ se je namreč ob kraljevskih odrekel tudi svojim vojaškim dolžnostim. Ideje o polaganju venca ni zavrnila kraljevska administracija, ampak kar kraljica osebno. Poznavalci pravijo, da ima Elizabeta II. svojega vnuka še vedno rada, a da je njeno stališče povsem jasno: si zraven povsem ali pa sploh ne. "Meghan in Harryja nihče ni nagnal in v družini sta vedno imela podporo. Odšla sta sama, možnosti sedenja na obeh stolih pa ni," komentirajo dogajanje poznavalci plemiških reči. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta