(FOTO) Katy Perry jaha kamele in že teden dni praznuje rojstni dan

S. B.
04.11.2019 12:56

Ameriška zvezdnika Katy Perry in njen zaročenec Orlando Bloom v Egiptu že teden dni praznujeta pevkin 35. rojstni dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Praznovanje se nadaljuje. Ameriška pevka Katy Perry, ki je pred dobrim tednom dni praznovala rojstni dan, se je letos odločila slaviti v zvezdniškem slogu. Skupino prijateljev in sorodnikov je povabila v Kairo, kjer si skupaj ogledujejo znamenitosti Egipta, raziskujejo puščavo in počnejo, kar se v tej deželi pač mora početi. Ob Katy je ves čas zaročenec, igralec Orlando Bloom, ki je nad njenim praznovanjem očitno navdušen, prav tako nad zgodovinskimi znamenitostmi, kot so piramide v Gizi. Tam sta Katy in Orlando jahala kamele, in tudi visoko na kameljem hrbtu je pevka blestela v svojem stilu, saj si je za jahanje oblekla kreacijo zlate barve. Kot kaže, se ob svojem 35. rojstnem dnevu res počuti kraljevsko.
Na pobeg v puščavsko deželo sta zaljubljenca povabila kar 64 prijateljev, s katerimi sta še potovala po reki Nil, občudovala sončne zahode in lovila nepozabne spomine. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4ZJVdRHjas/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4Uke0llRmT/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta