Jennifer Lawrence skočila v zakonski jarem. Odslej je gospa Maroney

S. B.
21.10.2019 16:05

Z oskarjem nagrajena igralka, ki slovi po svoji duhovitosti, se je poročila s svojim najboljšim prijateljem, newyorškim galeristom Cookom Maroneyjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Filmski preboj med svetovne zvezde se je za Jennifer pričel leta 2012, ko je zaigrala v prvem delu Iger lakote in v filmu Za dežjem posije sonce. 
Reuters

Ameriška filmska zvezdnica Jennifer Lawrence, ki jo je svet vzljubil v filmski trilogiji Igre lakote, se je poročila z direktorjem newyorške umetnostne galerije Cookom Maroneyjem. Par se je spoznal pred letom dni in že čez nekaj mesecev sta se zaročila. Že takrat je igralka povedala, da se želi s svojim bodočim soprogom popolnoma povezati in tudi zato se je odločila prevzeti priimek Maroney. Za svoj poročni dan je izbrala Diorjevo poročno obleko.

Jennifer in Cooke Maroney 
Profimedia
Hrano na poroki so pripravljali na tradicionalen način in ves dan je v okolici dvorca dešalo po pečenem mesu. 
Profimedia
Jennifer Lawrence je leta 2013 prejela oskarja za najboljšo žensko vlogo za film Za dežjem posije sonce (Silver Linings Playbook).  
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta