(FOTO) Kilogrami in nosečnost: Najlepša Srbkinja in punca nogometaša madridskega Reala ostro odgovorila na kritike

Za.B.
14.08.2020 11:51
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sofijo Milošević, manekenko in dekle osem let mlajšega nogometaša madridskega Reala Luke Jovića, so mediji v regiji že pred časom okronali z nazivom najlepše v Srbiji. 30-letnica sicer pričakuje svojega prvega otroka. Z Jovićem, ki ima otroka iz ene od prejšnjih zvez, se trenutno nahajata na počitnicah v Italiji, ena izmed njenih zadnjih fotografij, ki jo je objavila na Instagramu, pa je izzvala številne kritične odzive srbske javnosti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDtpFdmFgwe/{/instagram}
Plavolaska na omenjeni fotografiji pozira v kopalkah, njena vitka linija pa je še vedno v ospredju. "Kit na obali," je zapisala Sofija, vendar šale niso vsi prav dobro razumeli.
"Sofija, tvoji opisi niso duhoviti, ker z njimi pošiljaš napačna sporočila. Ti, suha oseba, sebe povezuješ s kitom, ker si med nosečnostjo pridobila nekaj kilogramov. Vendar kako naj se počutijo punce, ki ti sledijo in niti sanjati ne morejo, da bodo nekoč dosegle tvojo sedanjo težo?“ je eden od odzivov, ki jih je prejela srbska manekenka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDrCe66lwWV/{/instagram}
No, Sofija se je na kritike odločila odgovoriti: "Pišem o tem, kako se trenutno počutim. Nisem pridobila nekaj, temveč že 15 kilogramov. Nosečnost je najlepša stvar na svetu in ne glede na to, koliko v njej uživam, mi je malce nenavadno, ko se, na primer, težko premikam. To tvoje sporočilo je odraz tega, kako se ti osebno počutiš, očitno sebe nimaš rada. Tvoja profilna slika je, tako se mi zdi, barbika – slediš popolnosti? Hm? Ni to tisto, zaradi česar me napadaš? Ljudje imajo pravico imeti več kilogramov, manjše ali večje prsi, zadnjice, karkoli. Vsak ima pravico do svojega življenja. Vsi smo različni in v temu je vsa lepota sveta."
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC0TwAwlM41/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC6GSRFl01d/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCv1xVHlva6/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCrPqHUlXkQ/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCdqi15Fqxx/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCJnOzcFgBM/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta