(FOTO) Legendarna igralka se bori z rakom v četrti fazi: "Nočem vedeti, koliko dni mi je še ostalo"

22.10.2021 09:46
Olivia Newton John pravi, da ni statistika. Kljub bolečini ji uspe najti srečne trenutke.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Olivia Newton-John z možem leta 2011
Reuter

Legendarna zvezdnica Briljantine Olivia Newton-John se bori z rakom dojke, ki je že v četrti fazi. V oddaji Today je povedala, kako se počuti in spregovorila o svojem zdravju.

Profimedia

"Počutim se kar dobro. Čeprav so dnevi, ko vse boli," je  dejala Olivia in dodala, da med svojim potovanjem z rakom vsake toliko naleti na različna presenečenja in preobrate.

John Travolta in Olivia Newton-John
Reuters

Za lajšanje bolečin, ki jih povzroča huda bolezen, uporablja konopljo, ki jo je vzgojil njen mož. O tem govori brez zadržkov. Igralka je dejala, da je prav on njena največja podpora in da je kljub bolezni res srečna.

Olivia Newton-John leta 2010
Reuters

"Imela sem srečo, da sem še živa. Ko ti diagnosticirajo raka ali ti dajo kakšno drugo slabo diagnozo, ti običajno dajo neko obdobje in ti povedo, koliko časa ti je še ostalo. Če ti kdo reče, da imaš še šest mesecev življenja, boš verjetno res živel samo toliko, ker v to verjameš. Nočem vedeti, koliko dni mi je še ostalo, nisem del statistike," je nekoč dejala Olivia.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta