(FOTO) Lepa žena Gorana Ivaniševića čestitala v modrcu, a ljudje so opazili nekaj drugega

D.Ži
09.03.2022 09:15

Nives Ivanišević velja za eno najlepših žensk na hrvaški sceni, njeni spletni sledilci pa občudujejo tudi njene garderobne prostore.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Žena legendarnega hrvaškega tenisača Gorana Ivaniševića, radijska voditeljica Nives Ivanišević, je na Instagramu sledilkam čestitala ob mednarodnem dnevu žensk.

Ob tej priložnosti je objavila fotografijo, na kateri nosi samo modrček in pozira v veliki garderobni sobi, ki je navdušila njene oboževalce. V javnost je lepotica poslala spodbudno sporočilo.

"Rada vas imam, drage moje ženske in vam želim lep dan (in vsak dan)," je zapisala ob fotografiji, nato pa citirala močno besedilo pesmi Emmy Meli "I Am Woman", ki slavi žensko neustrašnost, moč in lepoto.

Številni so ji v komentarjih vračali čestitke in jo zasipali s komplimenti na račun njenega videza, pa tudi sanjske omare, ki ji je ukradla kar nekaj pozornosti.

Nives in Goran sta se leta 2017 poročila na javnosti skriti slovesnosti, leto pozneje pa se jima je rodil sin Oliver. Za radijsko voditeljico je to edini otrok, medtem ko ima upokojeni teniški igralec iz zakona s Tatjano Dragović še hčerko Amber in sina Emanuela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta