Legendarni Goran Ivanišević bo že tretjič očka

D.Ži
14.03.2018 09:45

Govorice o nosečnosti je sprožila Nives sama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Legendarni hrvaški tenisač Goran Ivanišević in žena Nives pričakujeta prvega skupnega otroka. Informacijo so hrvaškemu portalu Index.hr izklepetali njuni prijatelji. Pred nekaj tedni je Nives sredi svoje radijske oddaje razkrila, da je pred kratkim dala vzorec krvi, kar je sprožilo govorice o nosečnosti, ki pa jih ni hotela potrditi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BdHnw_cg8eV/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Pred tremi meseci sta bivši športnik in radijska voditeljica svojo ljubezen okronala s poroko. To sta naredila v krogu najbližjih sorodnikov in prijateljev, o svojem zakonu pa z mediji nočeta govoriti. Znano je, da je Nives, ki se je pred poroko pisala Čanović, prevzela možev priimek.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BftYK-3BWGQ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Svojo zvezo sta najprej skrivala, sosedje pa so opazili, da Gorana pogosto videvajo v njeni četrti. Prvi dokaz, da je med njima več kot le prijateljstvo, je bila novoletna fotografija iz Dohe, s katere se je Ivanišević sicer izrezal, a se mu je kljub temu videl vrh glave.
Goran Ivanišević je med leti 2009 in 2013 bil poročen s Tatjano Dragović, ima že dva otroka - Amber Mario Ivanišević in Emanuela Ivaniševića.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta