(FOTO) Lepotica, ki so ji pripisovali afero z zaročencem J.Lo, skrivnostno naznanila, da ima novega tipa

D.Ži
20.04.2021 00:00
Madison LeCroy sicer trdi, da se Alexa Rodrigueza ni niti dotaknila in da med njima ni nič eksplicitnega.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška zvezdnica resničnostnih šovov 30-letna Madison LeCroy je javnost presenetila z novico, da ima fanta. Pohvalila se je z objavo fotografije in pripisom "Bodiva drug drugemu opora in se skupaj postarajva". Na fotografiji vidimo dva kozarca s koktajlom. Govorice, kdo je njen nov nov fant, so se sprožile nemudoma in vse več jih je prepričanih, da gre za Alexa Rodrigueza, s katerim se je pred dnevi razšla Jennifer Lopez. "Alex prihaja po tebe, spakiraj torbe in bodi pripravljena," ji je napisal nek spletni sledilec, ona pa je odvrnila: "Imam fanta."

Kljub temu mnogi menijo, da gre zavajanje in da je prav ona tista, ki je uničila zaroko med Lopezovo in Rodriguezom. Tekom sodelovanja v resničnostnem šovu Souther Charm je Madison razkrila, da komunicira z Alexom, a da si izmenjujeta sporočila, ki nimajo eksplicitnega značaja. "Kontaktiral me je, a kaj več med nama ni bilo. Nikoli ga nisem videla, tudi dotaknila se ga nisem. Sva zgolj znanca. Z mano svoje zaročenke ni prevaral," je pojasnila Madison.

J.Lo in Alex sta pred tedni javnosti razkrila, da poskušata rešiti nekaj težav, pred dnevi pa sta naznanila, da sta odslej le še prijatelja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta