(FOTO) Liz Hurley jih ima 56, a videti je pol mlajša. Zdaj je končno izdala svoj mladostni recept, ki je dostopen vsem

Asja Lednik
20.08.2021 09:29
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Medtem ko se večina že vrača nazaj v delovne rutine, pa poletje in z njim počitnice še vedno trajajo za 56-letno Elizabeth Hurley. Ta je izkoristila sončne žarke, legla na napihljivo blazino in v miniaturnem bikiniju pokazala svoje sanjsko telo. "Angel," je v komentar zapisal eden od sledilcev, drugi pa pristavil, da so leta res le številka.

Se sprašujete, kako ji uspeva? Liz Hurley je fit zaradi aktivnega načina življenja. Vsak dan vstane okoli 7.30, že med umivanjem zob pa dela počepe. Zvečer ponavlja isto rutino.

Na telesno aktivnost ne pozabi niti tekom dneva. Po zajtrku si privošči sprehod s svojim labradorcem Hectorjem in koker španjelom, ki mu je nadela ime Miu. Pol ure hoje pospeši njen srčni utrip in spodbudi kurjenje kalorij. "Svež zrak me razbremeni vseh napetosti," je dejala in razkrila, zakaj jo boste bolj verjetno srečali v naravi kot na tekalni stezi.

Za lepo telo občasno vadi tudi pilates in jogo, najpogosteje to počne na dopustu, ko ima več časa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta