(FOTO) Že leta ni obiskala telovadnice: 56-letna Elizabeth Hurley je pozirala zgoraj brez

D.Ži
22.06.2021 10:10
Atraktivna britanska zvezdnica trdi, da že leta ni obiskala telovadnice in da kalorije kuri med pospravljanjem hiše.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka in manekenka Elizabeth Hurley je na svojem instagramovskem zidu objavila novo fotografijo. Obranila je sloves ene najbolj seksapilnih uporabnic tega omrežja in za fotografijo, ki jo je najverjetneje spet naredil njen sin, pozirala razgaljenega oprsja. Njene najbolj delikatne telesne dele je zakril kimono, oblekla je tudi spodnji del kopalk.

56-letnica je tako znova razplamtela domišljijo oboževalcev, ki s komplimenti ne skoparijo. Sporočajo ji, da je videti kot boginja, da gori od atraktivnosti in da je prečudovita.

Elizabeth pogosto pozira v kopalkah in tako reklamira svojo lastno oblačilno linijo, ki je skozi leta prav zaradi kopalk postala velika uspešnica.

"Imam lastno linijo kopalk. Sicer ne bi toliko naokoli paradirala v kopalkah. Tako da ... imam razlog," je dejala. Radovednim sledilcem je nedavno razkrila  tudi skrivnost svojega brezčasno atraktivnega videza. Trdi, da že več let ni bila v telovadnici, svojo zavidljivo postavo pripisuje aktivnemu življenjskemu slogu.

"Ko se staraš, veliko težje ohranjaš telesno težo, če nisi aktiven. Tudi s pospravljanjem lahko pokuriš veliko kalorij," je dejala. Če njenim besedam verjamete, pa prepuščamo vam. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta