(FOTO) Ljubezen dela svoje: Eden najbogatejših moških na svetu je po novem ves čvrst in mišičast

D.Ži
29.12.2021 07:06

Ustanovitelj Amazona te dni svojo novo postavo razkazuje na Karibih, kjer se predaja soncu in ljubezni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ustanovitelj Amazona in eden najbogatejših ljudi na svetu Jeff Bezos se pravkar nahaja na počitnicah in uživa na jahti, ki pluje ob prestižnem St. Bartsu. Tam so ga posneli v družbi njegove punce Lauren Sanchez, zaradi katere je po več kot 20 letih zakona zapustil ženo.

57-letni Jeff po novem očitno veliko časa preživi v telovadnici. S svojo novo, zelo čvrsto formo se je pohvalil tudi med dopustom na Karibih. Spremembe ne gre prezreti, kot tudi tega, da je na svoje mišice zelo ponosen.

Šest let mlajša Lauren je svojo občudovanja vredno postavo pokazala v bikiniju, ki je lepo poudaril njene bujne obline. Par ne skriva, kako močno je zaljubljen, zato ju prežeči paparac ni zmotil pri izmenjavi nežnosti in poljubov.

Jeff se je leta 2019 po 25 letih zakona ločil od žene McKenzie Bezos, razlog za ločitev pa je bila prav očarljiva Lauren.

Jeff Bezos s svojim dekletom Laureno Sanchez

Profimedia

Golobčka smo prvič kot par videli v Wimbledonu leta 2019, kjer sta si v VIP loži nenehno izkazovala naklonjenost, finalno tekmo pa skoraj v celoti prezrla. Še danes sta nerazdružljiva. Javnost je sprva do njune zveze bila zelo skeptična, slišati je bilo očitke da se Lauren zanj zanima zgolj zaradi denarja. Danes se zdi, da sta še vedno zaljubljena kot prvi dan. 

Profimedia

MacKenzie in Bezos imata skupaj tri sinove in hčerko. Po ločitvi se je Bezosova bivša poročila s profesorjem Danom Jewettom, ki poučuje na srednji šoli. Slednjo obiskujejo tudi njeni otroci.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta