(FOTO) Luksuzno življenje: Kužki Paris Hilton v uti za 290 tisoč evrov

S. B.
24.07.2019 11:25

5 psov ameriške zvezdnice živi v dvonadstropni vili s klimatsko napravo in ogrevanjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pasja mama Paris pred pasjo vilo
Instagram

Ne le, da bi jim razkošje lahko zavidali običajni kužki (če bi zanj izvedeli), ampak tudi marsikdo med nami. Pasji zvezdniki imajo na vrtu pri Hiltonovih razkošno pasjo vilo že nekaj let, zanjo je menda Paris odštela 290 tisoč evrov. Zgrajena je v španskem kolonialnem slogu, ima dve nadstropji z balkoni, s katerih si lahko kužki ogledujejo Los Angeles. Notranjost hiše ima rožnato obarvane stene, črno železno stopnišče, pripadajoče črne lestence in tudi nekaj pohištva. V času pasje vročine jih hladi klimatska naprava, če pa se v Kaliforniji kdaj ohladi, imajo tudi ogrevanje.
{twitter}https://twitter.com/ParisHilton/status/901082063922769921{/twitter}
Dedinja prestižne hotelske verige Hilton, ki se zadnja leta ukvarja z elektronsko glasbo in kot DJ gostuje na festivalskih odrih, je pred dnevi vilo razkazala sledilcem na Instagramu. Pa ne na svojem profilu, ampak na profilu kužkov. Da, kužki Hiltonove imajo svoj profil z več kot 7.500 sledilci, kjer se predstavijo: "Paris Hilton je naša mama, smo razvajeni in da, smo zvezdniki in super slavni!"
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz7CT-zn1v_/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta