(FOTO) Medtem ko njena mama pomaga covid bolnikom, se zvezdnica neodgovorno zabava s prijatelji

A.L.
02.12.2020 09:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Te dni tuji mediji pišejo o neodgovornem obnašanju britanske pevke Rite Ora. Ta je minulo soboto zvečer v eni od londonskih restavracij s prijatelji praznovala 30. rojstni dan, kljub temu, da so praznovanja in zbiranja tam zaradi pandemije covida-19 trenutno prepovedana. Po zabavi, na kateri se je zbralo okoli 30 ljudi, se je pevka opravičila in priznala, da je bilo praznovanje neodgovorno.

"To je bila spontana odločitev na podlagi zmotnega prepričanja, da bodo druženja dovoljena in da bo to v redu," je v Instagram zgodbi zapisala slavljenka. "Žal mi je, da sem kršila pravila, razumem, da sem s tem posledično ogrožala druge ljudi. Glede na omejitve se zavedam, kako neodgovorna dejanja so to bila, nase prevzemam vso odgovornost."

V nadaljevanju je pevka dodala, da ji je še posebej nerodno prav zato, ker iz prve roke ve, kako trdo delajo zdravstveni delavci v bolnišnicah, kjer se borijo proti virusu. Njena mama je namreč zdravnica. "Čeprav s tem ne bom odpravila napake, se želim iskreno opravičiti." Še v začetku aprila je 30-letna glasbenica medijem razlagala, da je nadvse ponosna na svojo mamo, sicer psihiatrinjo, ki je morala zaradi izbruha koronavirusa priti tudi na covidne oddelke in tam iz dneva v dan pomagati bolnikom.

O kršitvi je prvi poročal tabloid The Sun, ki je trdil, da je Rita Ora imela zabavo v restavraciji Casa Cruz, v predelu Notting Hill v zahodnem Londonu. Rojstnodnevne zabave naj bi se udeležilo več kot 30 ljudi, tam naj bi bili tudi manekenki Cara in Poppy Delevingne.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta