(FOTO) Miša Molk razkrila dieto, ki se je drži. Sledilka ji sporoča: "Vsak tega ni sposoben"

A.L.
14.11.2019 09:53

"Odlična in drzna izbira ... vsak tega ni sposoben," je v komentar zapisala Marjana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miran Juršič

Priljubljena televizijska voditeljica Miša Molk je tokrat na svojem Facebooku spregovorila o dieti. A ne tisti, na katero bi pomislili. "Dieta ... krompir ja ali ne ... špageti zvečer ali ne. Nikdar se nisem s tem 'bockala'," je zapisala in sledilcem sporočila, da je raje izbrala drugo dieto. Verbalno.
"Kdaj, do kje, koliko. Ker, saj veste, nekateri pa res hočejo zmagati. Ne slišijo. Želijo prepir. Potrebujejo ga, ihtavo hočejo najti nesporazum, da se lahko razšopirijo, da bentijo, da se uresničijo. Ne jem jim z rok. To je moja dieta," je sporočila. Z njeno dieto se strinjajo tudi sledilci. Nekateri ji sporočajo, da se tudi sami poslužujejo tovrstne "diete". "Odlična in drzna izbira ... vsak tega ni sposoben," je v komentar zapisala Marjana, Irena pa dodala: "Miša, prečiščevalna dieta je tudi dobra, ko nekatere brišeš iz komunikacijskega seznama. Tu izgubiš največ teže."

Miran Juršič
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta