(FOTO) Mlada lepotica, sestra Kate Moss, razkrila, da so jo na snemanjih omamljali z mamili in alkoholom

D.Ži
29.04.2022 09:31

Lottie Moss opozorja, da je v modni indsutriji le malo ljudi, ki jih dejansko skrbi, kako se počutijo modeli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Lottie Moss, polsestra legendarne lepotice Kate Moss, je spregovorila o slabih izkušnjah, ki jih je doživela med snemanji.

Mlada Britanka je namreč na mizo položila karte o svoji odvisnosti in priznala, da je bila pogosto prisiljena delati proti svoji volji.

"Pogosto sem prišla na snemanje brez volje. Jokala sem kot dež in rekli so mi: 'Dali ti bomo drogo, spij pijačo in ti bo bolje. Tole boš posnela, trezna ali ne'."

Mlado manekenko zastopa ena najbolj cenjenih britanskih manekenskih agencij. Dodala je, da je vse to precej običajen del tega posla. Povsem izčrpana je hodila na razne zabave, da je vse skupaj zmogla, je uživala mamila. 

"Bila sem na dogodku v Rimu, v hotelu sem se naličila v solzah. Bila sem res v slabem stanju, a so prišli in rekli, da moram čez eno uro med ljudi," se spominja in dodaja, da je v tej industriji zelo malo ljudi, ki bi jih skrbelo, kako se modeli počutijo. "Uporaba mamil ne bi smela biti nekaj normalnega in vsakdanjega," dodaja. 

Nekaj časa je preživela v rehabilitacijski kliniki, v tistem času so po spletu krožile fotografije, na katerih ni bila oblečena. Te naj bi zelo motile njeno slavno polsestro. Pravi, da je čutila močan pritisk, ker si je želela biti podobna Kate. "Sprva si nisva bili zelo blizu, niti nisva govorili o njeni mladosti. Dokler nisem šla na odvajanje. Takrat mi je bila v veliko oporo," pravi.

Odvisnosti naj bi se medtem znebila, zapustila je manekensko agencijo in odprla profil na platformi OnlyFans.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta