(FOTO) "Moj svet." Tina Maze drugič po rojstvu pokazala hčerko in delila redek družinski trenutek

A.L.
19.05.2020 08:26

"Prioriteta je zdaj čisto drugje. Na Prvem mestu je družina, hčerka, največ časa sem z njo."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze je februarja 2018 postala mamica deklici Anouk. S partnerjem Andreo Massijem sta se takrat odločila, da deklice na izpostavljata v javnosti, družinski trenutku tako ostajajo le v krogu najbližjih, sledilci na družbenih omrežjih pa lahko spremljajo fotografije, na katerih ni 2-letne hčerke.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9zLcKvpaSb/{/instagram}
A zdaj, šele drugič po rojstvu deklice, je Tina Maze s sledilci delila nov družinski utrinek. Na fotografiji, pod katero je Mazejeva zapisala "moj svet", pozirata Massi in mala Anouk.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAWwvHdJDxI/{/instagram}
"Prioriteta je zdaj čisto drugje. Na Prvem mestu je družina, hčerka, največ časa sem z njo. Potem imam obveznosti, tu pa tam. Nisem pa zaposlena dnevno, kot tiste "navadne" mame, ki gredo v službo in otroci v vrtec. Tako da sem čisto nasprotje moje mame, ki je morala žal še iti v šolo, je bila še študentka, ko me je rodila, in je čisto drugače to živela. Sem pa ogromno časa s hčerko, kdo ve, kaj bo to prineslo, ali bo dobro ali slabo, ampak tako je," je pred meseci o družinskem življenju povedala Mazejeva.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8eHo5tJxM8/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwW-Iy4pYUr/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta