(FOTO) Skrivnost razkrita: Gigi Hadid je že 5 mesecev noseča, oče otroka je eden najbolj vročih popzvezdnikov

D.Ži
29.04.2020 00:00

Supermanekenka novice uradno še ni potrdila, a so jo izdali prijatelji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nova zvezdniška mamica na vidiku. Gigi Hadid, ena najbolje plačanih manekenk na svetu, je noseča. Svojega prvega otroka pričakuje s fantom, glasbenim zvezdnikom Zaynom Malikom. Novico je prvi objavil portal TMZ, kjer piše, da je Gigi z nekdanjim članom pop skupine One Direction noseča že pet mesecev. Bila naj bi v 20. tednu, baje pa za spol otroka še ne ve.
Za Entertainment Tonight je novico potrdil vir, ki Gigi in njeno družino bojda dobro pozna in trdi, da so vsi skupaj zaradi naraščaja presrečni.
{twitter}https://twitter.com/chrissyteigen/status/1255270295772057600{/twitter}
Po spletu je spet zaokrožil posnetek, ki je nastal po praznovanju Gigijinega 25. rojstnega dne v karanteni. Na njem drži balona s številkama 2 in 5, ob njej sta Zayn in sestra Bella, kot pišejo mediji, pa se na posnetku že nakazujejo obrisi nosečniškega trebuščka, ki ga je na tako vitki manekenki težko zakriti.
{embed_youtube}https://youtu.be/C_3d6GntKbk{/embed_youtube}
Gigi in Zayn sta par že pet let, lani sta zvezo za eno leto dala na pavzo. Ljubezen je očitno bila močnejša in sta zdaj spet skupaj. Spoznala sta se na snemanju za njegovo pesem Pillow Talk, fotografi pa so ju prvič skupaj ujeli, ko sta zapuščala zabavo Justina Bieberja. Gigi je februarja v intervjuju dejala, da razmišlja o širjenju družine. Očitno res.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_bK5-cH6I5/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta