(FOTO) Naša najboljša plavalka postala mamica in pokazala neskončno očarljivo sliko svojega sinka

D.Ži
24.02.2021 12:27
Sara Isaković je rodila malega Maxa in veselo novico nekaj časa držala zase.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Stanko Gruden/STA

Kako čudovita novica in malce jo je zadržala zase, preden je preko družbenih omrežij razkrila svojo srečo. Sara Isaković, ena naših najboljši plavalk v zgodovini, je pri 32-ih letih postala mamica. Z novico o novem družinskem članu je razveselila svoje sledilce na Instagramu in ob ljubki fotografiji otročička razkrila, da je dečku ime Max in da je na svet prijokal 17. februarja.

Ob porodu je mali Max tehtal krepke štiri kilograme, velik pa je bil 55 centimetrov. Porod je potekal brez zapletov. Sara se je ob tem svojim oboževalcem opravičila, ker jim novice ni sporočila takoj po porodu.

Pravi, da je bila preveč zasedena, da bi vse skupaj prej objavila in da se je na novo zaljubila v srečo, ki je prijokala na svet tri dni po valentinovem. Da bo postala mamica, je preko spleta razkrila v času božičnih praznikov. Za novo družinsko srečo ji seveda čestitamo tudi mi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta