(FOTO) Nekoč je bila čistilka. Danes je punca enega najbolj občudovanih nogometašev na svetu

D.Ži
08.04.2020 12:49

Pravljice se tu in tam uresničijo. A najbrž le, če si videti kot supermodel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Danes je partnerica enega najbolj znanih in oboževanih nogometašev na svetu, ki mu na Instagramu sledi 17 milijonov ljudi. A nekoč je živela zelo skromno, v družini, ki se je borila s svojimi težavami. Argentinka Georgina Rodriguez se je kot deklica preselila v Španijo, kjer se je njen oče profesionalno ukvarjal z nogometom. Njen oče je Jorge Eduardo Rodriguez Gorjon in svojih sanj o veliki nogometni slavi ni nikoli uresničil. Nasprotno. Zabredel je v kriminal in zaradi trgovanja z mamili v zaporu preživel deset let, nato je bil iz Španije izgnan.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BR7yjJ2BwGe/?utm_source=ig_embed{/instagram}
V otroštvu je Georgina želela biti plesalka, preizkušala pa se je tudi na modnih brveh. "Ne vem, kdaj sem se odločila postati manekenka. V šoli so mi vsi govorili, da sem lepa, da imam lepo grajeno telo, in začela sem jim verjeti," je dejala v enem od intervjujev. Dodala je, da kot deklica niti ni bila pretirano lepa.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BeVRi_EhkyJ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Zagotovo nisem bila najlepša v razredu, a bila sem povsem normalna," je dejala. Ples je kasneje opustila in se povsem prepustila manekenstvu. Tako je poskušala zbrati denar za selitev v Bristol, kjer se je želela naučiti govoriti angleško in delati. "Bila sem čistilka in to zame res ni bila težava," pravi. Kasneje se je vrnila v Madrid, kjer je dobila službo prodajalke v Guccijevem butiku. In tukaj se je začela njena zgodba s Cristianom Ronaldom. Leta 2016 sta se spoznala na neki ekskluzivni zabavi. Paparaci so posneli njeno druženje z Ronaldom v pariškem Disneylandu, v prodajalni pa je kmalu dobila odpoved.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B71FJSEofS0/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Leto kasneje je rodila njuno prvo hči. V tem času je Ronaldu najeta ženska rodila dvojčka. Da je njuno srečanje v butiku bila ljubezen na prvi pogled, je dejala v intervjuju za Elle, v katerem je povedala tudi, da dan najraje preživlja doma, z Ronaldom in otroki.

Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez na jahti
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta