(FOTO) Oboževalci besni: Ronaldova Georgina ne upošteva karantene, ujeli so jo med nakupovanjem

A.L.
21.03.2020 12:47

Marsikdo ob neodgovornosti Georgine Rodriguez negoduje, tuji mediji pa opozarjajo, da postavna 26-letnica živi pod isto streho kot Ronaldo, ki ima zaradi stika z okuženima soigralcema tudi sam večjo možnost, da zboli za novim koronavirusom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zdi se, da pravila o strogi karanteni ne veljajo za vse. Tuji mediji so se razpisali o portugalskem nogometnem zvezdniku Cristianu Ronaldu in njegovi Georgini Rodriguez. Nogometaš se skupaj z družino trenutno mudi na Portugalskem, kjer zanje velja stroga karantena, saj so pri dveh njegovih soigralcih iz italijanskega Juventusa potrdili okužbo s koronavirusom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9heWgboOGZ/{/instagram}
Ronaldo in Georgina preko družbenih omrežij milijonom sledilcev po vsem svetu svetujeta, naj ostanejo doma in pazijo na svoje zdravje. A kot kaže, se svojega nasveta ne držita niti sama. Oziroma vsaj eden od njiju. Paparaci so pred dnevi ujeli Georgino, kako se je v spremstvu varnostnikov sprehajala po trgovinah.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7f-q25IwQh/{/instagram}
Marsikdo ob neodgovornosti Georgine Rodriguez negoduje, tuji mediji pa opozarjajo, da postavna 26-letnica živi pod isto streho kot Ronaldo, ki ima zaradi stika z okuženima soigralcema tudi sam večjo možnost, da zboli za novim koronavirusom. Marsikdo je prepričan, da Georgina z nepotrebnim nakupovanjem in izpostavljanjem ogroža sebe in druge.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6yQ6dgop2z/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3opoZsIDy7/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/By41Aa2oYQ_/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta