(FOTO) Ni ostalo neopaženo, kako zaljubljeno je Ben Affleck med rekreacijo opazoval slavne obline Jennifer Lopez

D.Ži
04.04.2022 06:00

Zvezdniška družina si je privoščila sproščeno popoldne. Prav nič se niso pustili motiti paparacem, ki so sicer imeli kaj videti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jennifer Lopez in Ben Affleck te dni uživata v prostem času in družbi drug drugega. Paparaci so ju opazili, ko sta se zabavala z njeno hčerko Emmo na ograjenem igrišču v Los Angelesu.

Profimedia

Oba sta bila oblečena zelo ležerno, pri tem pa ni ostal neopažen trenutek, ko je Affleck neskončno zaljubljeno opazoval svojo atraktivno punco, ki je na svež zrak prišla v črnih pajkicah. "Ben in Jen sta zelo srečna skupaj. Ves čas sta se objemala in poljubljala," so za ameriške medije povedali mimoidoči.

Profimedia

Druščina je igrala bejzbol in se radovednim pogledom ni pustila motiti. 

Profimedia

Jennifer in Ben sta bila prvič skupaj med letoma 2002 in  2004, stike sta spet vzpostavila februarja lani, nato pa aprila potrdila, da sta spet parček. Zaradi obtožb, da jo je prevaral, je J.Lo lani naznanila prekinitev svoje dveletne zaroke s komentatorjem televizije Fox Sports Alexom Rodriguezom.

Profimedia

"Danes sva starejša, pametnejša, imava več izkušenj in sva v drugačnih življenjskih obdobjih kot takrat. Imava otroke in najine vrednote so se spremenile," je povedala pevka in igralka. 

Profimedia

"Čudovito se mi zdi, da je vse povsem drugače kot takrat, ko sva bila prvič par. Bolj se ceniva, res je lepo biti skupaj," je v oddaji Ellen DeGeneres sklenila Lopezova.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta