(FOTO) Vroča! Jennifer Lopez osupnila z dekoltejem do popka in povsem prosojno obleko na obeh straneh

D.Ži
23.03.2022 10:00

52-letna glasbena zvezdnica je na podelitvi radijskih nagrad javnost spomnila, da je še vedno najbolj atraktivna pevka na sceni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez je bila glavna zvezda podelitve nagrad iHeartRadio 2022 v Los Angelesu, kjer se je tekom večera pojavila v več različnih oblekah, najbolj vpadljiva pa je bila zagotovo prosojno zelena z naramnicami in globokim izrezom.

Profimedia

52-letna Jennifer je pokazala svojo brezhibno postavo, ki se je skrivala pod prosojno obleko, težko je bilo odvrniti pogled od njenega bujnega dekolteja, ki je tradicionalno segal do popka.

Profimedia

V tako drzni izdaji je marsikoga spomnila na kultno obleko znamke Versace, v kateri je dih jemala na podelitvi grammyjev leta 2000. Gre za enega njenih ikoničnih kosov. 

Profimedia

Pevka je na podelitvi prejela nagrado Icon Award, na odru pa je izvedla svoj aktualni singel "On My Way" in skladbo "Get Right" iz leta 2005. V občinstvu so jo spodbujali fant Ben Affleck s sinom Samuelom in njeno hčerko Emmo, ki nista skrivala, kako ponosna sta na mamico.

Profimedia

Jennifer in Ben sta bila zadnje leto v središču pozornosti zaradi svojega na novo obujenega ljubezenskega življenja, saj se je vroča latino diva po razhodu z Alexom Rodriguezom vrnila k njemu. Prvič sta bila v razmerju med letoma 2002 in 2004, ko sta bila celo zaročena. Nekoč sta bila eden najbolj znanih parov in dobila skupni vzdevek Bennifer. Zdaj sta svoji pogreti ljubezni dala novo priložnost. 

Profimedia

"Mislim, da ni bil nihče bolj presenečen kot midva. Nikoli si nisem mislila, da se kaj takega lahko zgodi, čudovito," je Jennifer komentirala svoj odnos z Affleckom med nedavnim gostovanjem v oddaji Ellen DeGeneres.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta