(FOTO) Nič sramežljivo: Slovenska pevka delila nekaj zapeljivih fotografij s fantom in objavila čustven zapis

A.L.
15.12.2020 10:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ko pride do ljubezenskega življenja, marsikateri znani Slovenec postane nekoliko zadržan. Drugače je pri glasbenici Gaji Prestor, ki svojega partnerja tu in tam rada pokaže nekaj manj kot 60.000 sledilcem na Instagramu.

"Kaj je zame prava ljubezen? Občutek svobode. S tabo sem lahko veliko več, kot bi si lahko želela. Zame si dom, ki sem ga vedno iskala. Ob tebi odkrivam nove plati sebe, tiste, za katere sploh nisem vedela, da jih imam," se je pred dnevi na družbenem omrežju razpisala postavna pevka in spletna vplivnica. Ob drugi obletnici ljubezni je pod vrsto fotografij, na katerih pozira s fantom, še zapisala: "Ne želim govoriti, da si samo moj - ker si te nikoli ne bom lastila. Hvala, ker mi stojiš ob strani in me držiš, ko me je strah. Želim si, da si z mano bolj svoboden kot takrat, ko si sam. Srečna, da si delim moj čas na zemlji s tabo. Hvaležna, da te lahko ljubim, vsak dan bolj."

20-letnica je z romantičnim zapisom raznežila tudi oboževalce, ki so se oglasili v komentarjih in paru namenili nekaj spodbudnih besed.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta