Z Jeleno Rozga hotel intimne odnose: Na sodišču se je znašel predrzni zalezovalec hrvaške pevke

D.Ži
22.10.2020 10:18

Zvonil je na vratih njenega doma in se vsiljeval v njeno družbo. Zdaj mu grozi zaporna kazen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška glasbena zvezdnica Jelena Rozga se je letos znašla v nezavidljivi situaciji, saj jo je začel preganjati neznani oboževalec, ki ji je celo zvonil na vratih. Proti 53-letnemu D.C. je bila na splitskem državnem tožilstvu vložena obtožnica, piše Slobodna Dalmacija. Za hrvaškega državljana, ki sicer živi v Nemčiji, zahtevajo kazen šestih mesecev zapora s preizkusno dobo dveh let.

View this post on Instagram

Here I come! 😉❤️

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

V obtožnici piše, da je moški, od 13. avgusta 2019 do začetka septembra 2020, preko elektronske pošte in raznih profilov na družbenih omrežjih, pevki pošiljal sporočila, v katerih, kot piše Slobodna, "je namigoval, da sta v ljubezenskem razmerje, da se želi z njo pogovarjati in imeti intimne odnose". Poslal ji je tudi fotografije, na katerih ga lahko vidimo med vožnjo z audijem, ter ji sporočal, da v izbranih splitskih prodajalnah zanjo pušča darila. 

View this post on Instagram

Lipo mi je,lipo mi je 😘😘 dress by @arileo_split

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Sredi avgusta se je celo pojavil pred vrati njenega doma. Zvonil je, se fotografiral pred vhodom v stavbo in ji te fotografije nato poslal. Ob neki priložnosti je videl, da je Rozga objavila fotografijo, na kateri je s prijatelji bila na dvorišču Dioklecijanove palače, on pa ji je poslal sporočilo, da se jim bo pridružil, kar je nato tudi naredil. Rozga je zavrnila komunikacijo z njim in dogodek prijavila policiji.

View this post on Instagram

Cekam vas ovu subotu u @vanillasplit 🤗🤗❤️❤️

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

D.C. je policiji vse priznal in dodal, da mu je šele zdaj postalo jasno, da pevka z njim ne želi imeti stikov. Pravi, da si je vse skupaj očitno razlagal narobe in da se je pripravljen odslej obnašati drugače.

View this post on Instagram

Waiting... 😊🎶❤️ @envyroom

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta