(FOTO) Noro atraktivne Čehinje navijajo za svoje nogometaše in jemljejo dih. Spoznajmo jih pobližje

D.Ži
21.06.2021 10:18
Ni ostalo neopaženo, da ima večina članov češke reprezentance zelo čedne punce in žene. Lepotice zanje pesti stiskajo tudi na evropskem prvenstvu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alex Kral in njegova atraktivna Marketa
Profimedia

Zelo čedne Čehinje na tribunah navijajo za svoje nogometaše. Tekom evropskega nogometnega prvenstva je njihova lepota očarala tudi številne druge navijače, ki si o njih želijo izvedeti več. 

32-letni vratar Tomaš Vaclik je od leta 2015 poročen z zapeljivo Marino, s katero ima dva otroka. Lepotica s svojim obilnim silikonskim oprsjem pogosto priteguje pozornost in pozira v provokativnih položajih na družbenih omrežjih. Ukvarja se z manekenstvom, za Euro je od moža dobila poseben dres, v katerem se zelo rada pokaže.

29-letni Pavel Kaderabek je od leta 2017 poročen s tri leta starejšo Terezo Chlebovsko, s katero ima dve hčerki. Tudi Tereza se ukvarja z modelingom, leta 2012 je bila mis Češke. Trenutno kot novinarka dela za eno od športnih televizij. 

Nogometaš Adam Hložek je s svojimi 18 leti eden najmlajših članov češke reprezentance, a je v zvezi z dve leti starejšo blogerko Veroniko Štuskovo. 

22-letni Michal Sadilek je zaljubljen v študentko in baletko Natali.

30-letni vezist Vladimir Darida je od leta 2018 poročen z nemško novinarko Keterino Trebajevo, s katero ima sina Andreasa.

26-letni vezni igralec Antonin Barak je skupaj z Nikolo Muzikovo, s katero ima sina Tonika.  

25-letni branilec Aleš Mateju je že šest let v zvezi s 24-letno manekenko Liano Vasilisinovo. Na izboru mis Češke 2018 se je uvrstila med najboljših deset.

23-letni Alex Kral je zaljubljen v jahalko Marketo Havličkovo. Dvojica rada potuje in počitnikuje, tudi na Hrvaškem in Maldivih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta