(FOTO) Noro lepa 16-letna hči Monice Bellucci je na dopustu prava senzacija

D.Ži
05.07.2021 15:15
Deva Cassel krade pozornost v mondenem italijanskem Portofinu, kamor je prispela v družbi svoje slavne mame, igralke Monice Bellucci in mlajše sestre Leonie.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hči kultne italijanske igralke Monice Bellucci in igralca Vincenta Casslla 16-letna Deva Cassel že nekaj časa polni naslovnice revij, svet pa se je vanjo zaljubil, ko se je v javnosti začela pojavljati z mamo. Te dni uživa v italijanskem Portofinu, kjer preživlja družinski dopust. 

Profimedia

Paparaci so Devo ujeli med sproščenim poziranjem na balkonu enega od prestižnih hotelov. Fotografirala jo je mlajša sestra Leonie, njune 56-letne mame pa niso opazili. Več kot očitno je, da v manekenstvu in poziranju blesti.

Profimedia

Monica je hčerki dolga leta skrivala pred očmi javnosti in jima poskusila zagotoviti normalno odraščanje, zdi pa se, da sta za slavo več kot pripravljeni. 

Profimedia

Deva je šla po maminih stopinjah in se lotila manekenske kariere, k sreči je podedovala tudi njene lepotne gene. Tako kot mama sodeluje s številnimi uglednimi modnimi znamkami, tudi z Dolce&Gabbana.

Profimedia

Igralstvo je Monica v zadnjem času postavila na stranski tir. Od leta 2017 je v zvezi z 18 let mlajšim umetnikom in scenografom Nicolasom Lefebvrom, o svojem ljubezenskem življenju je zelo redkobesedna. Njen zakon s Casselom je dokončno razpadel leta 2013. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta