Iz karantene se je prvič oglasil Cristiano Ronaldo: "Sledimo navodilom, ki smo jih dobili od oblasti"

M.D.
13.03.2020 19:14

Portugalski zvezdnik se je odločil za samoizolacijo na domači Madeiri, potem ko so morali ljudje povezni z Juventusom, v karanteno po pozitivnem testu na koronavirus nogometaša Daniela Ruganija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cristiano Ronaldo
Reuters

Na družbenem omrežju Twitter se je z zapisom iz samoizolacije na portugalskem otoku Madeira javil nogometaš Cristiano Ronaldo.  
Njegov soigralec Daniele Rugani je bil pred dnevi pozitiven na koronavirus, nogometaši in povezani z Juventusom so zato v karanteni. Cristiano Ronaldo je zdrav, počuti se dobro, z zapisom pa se je obrnil na bolne, saj da je v mislih z njimi. Ostale ljudi je pozval, da naj upoštevajo navodila pristojnih, zahvalil pa se je vsem, ki skrbijo za zdravje ljudi. 
"Danes vam ne govorim kot nogometaš, govorim vam kot sin, oče in človek," je začel zapis in nadaljeval: "Jaz in moji smo v redu, v mislih pa smo s tistimi, ki niso. Z mojim soigralcem Danielejem Ruganijem in z vsemi, ki jih je ta bolezen prizadela. Človeško življenje je postavljeno pred vse ostale interese in tako mora biti. To so težki trenutki in pomembno je, da v njih vsi sledimo navodilom, ki smo jih dobili od oblasti." Borcem za zdravje množic je posvetil z besedami: "Občudujem vse tiste, ki tvegajo svoja življenja, da bi zaščitili in rešili življenja drugih.
{twitter}https://twitter.com/Cristiano/status/1238497632345096192{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta