(FOTO) Orlando Bloom in visoko noseča Katy Perry sta zlomljena od žalosti

D.Ži
24.07.2020 10:43

Namesto da bi se veselila rojstva deklice, igralka in pevec prebolevata izgubo ljubljenega psička Mightyja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Avgusta pričakujeta filmski zvezdnik Orlando Bloom in njegova zaročenka, pevka Katy Perry, prvega skupnega otroka. A prav v dneh, ko bi morala prekipevati od veselja, par toči grenke solze. Orlando namreč žaluje za svojim ljubljenim psom Mightyjem. Sedem dni so navihanega kodra iskali, zdaj pa vse kaže, da je psiček mrtev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC1HZVYpEZy/{/instagram}
Da pes zanj ni bil le hišni ljubljenec, pričajo dolgi in zelo čustveni komentarji, ki jih Bloom te dni objavlja na družbenih omrežjih. "Mighty je zdaj na drugi strani," piše 43-letni zvezdnik, ki razkriva, da še nikoli ni toliko jokal. Pravi, da je obrnil vsak kamen, da bi našel svojega dragega štirinožca. S Katy Perry sta medtem našla pasjo ovratnico. "Tako hvaležen sem za vse, kar sem se naučil od malega Mightyja. Zdaj vem, kaj ljubezen pomeni v resnici in da traja večno," piše Bloom, ki ga bo na Mightyja zdaj vse življenje spominjala tetovaža na njegovih prsih. Njen nastanek si lahko ogledamo v posnetku.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC7x3KdJqsk/{/instagram}
Že pred dnevi je Bloom na Instagramu pisal, da je brez psa povsem izgubljen in zlomljen. Zgodba o kodru je prizadela tudi Perryjevo. "Luknja v obliki tačke bo za vedno ostala v naših srcih," je napisala 35-letnica. Prej ali slej se bo dvojica morala potolažiti, saj bosta misli morala usmeriti v pričakovanje deklice, ki pa očarljivega Mightyja ne bo nikoli spoznala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B86sKp-FId2/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B67eT_bF0ll/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6xKmlIF31I/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2lk5ctlcEP/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta