Nič ni eksplodiralo, nič ni počilo: Katy Perry in Orlando Bloom na edinstven način razkrila spol otroka

Gr.G.
06.04.2020 12:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nosečnice v Ameriki so znane po tem, da ob razkritju spola dojenčka naredijo veliko zabavo, običajno pokajo baloni in barva bleščic v notranjosti pove, kaj pričakujejo. Tudi Katy Perry z zaročencem Orlandom Bloomom pričakuje otroka, spol pa sta razkrila na svojevrsten način. 35-letna pevka je pod objavo fotografije svojega 43-letnega zaročenca, ki mu je po obrazu namazala rožnato peno za britje, zapisala: "Girls Run The World" (Dekleta vodijo svet) in dodala "Deklica je". 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-i0HZ7HaFw/{/instagram}
Medtem ko večina zvezdnikov komaj čaka, da novico o prihodu novega družinskega člana čimprej deli s svetom, je Perryjeva ubrala drugačno pot. V videospotu Never Worn White, ki ga je predstavila v začetku marca, je pokazala lepo zaobljen nosečniški trebušček in tako sporočila, da z Bloomom pričakujeta prvega otroka.

FILE PHOTO: Cast member Orlando Bloom and singer Katy Perry attend the premiere for the television series "Carnival Row" in Los Angeles, California, U.S., August 21, 2019. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
Mario Anzuoni
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta