(FOTO) Po dveh letih se je princ Harry pridružil soprogi Meghan in sinu Archieju

STA, Za.B.
21.01.2020 11:29

Princ Harry je v ponedeljek prispel v Kanado, kjer se je pridružil soprogi Meghan in sinu Archieju. Po poročanju britanskih medijev je Harry v Vancouver prispel z letom letalske družbe British Airways z londonskega Heathrowa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Mediji so objavili fotografijo, na kateri Harry v spremstvu varnostnikov po stopnicah zapušča letalo. Na tleh ga je pričakal kombi, ki ga je odpeljal do letala, s katerim je poletel do Victorie, kjer je skupaj z družino preživel zadnja dva meseca.
Pred Harryjevim prihodom so vojvodinjo sussekško opazili med sprehodom z Archiejem in psoma v soseski, v kateri bivajo. V javnosti se je pojavila že minuli teden, ko je obiskala zavetišče za ženske in organizacijo za podporo deklicam.
Mladi par v Kanadi obrača nov list v življenju po odločitvi o umiku od kraljeve družine. Po poročanju medijev želita kupiti hišo ob obali v Vancouvru ali pa v Torontu, kjer je Meghan preživela več let, ko je igrala v seriji Nepremagljivi dvojec.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta