Kraljeva družina naj bi se bala, da bo Meghan medijem razkrila eno zelo občutljivo stvar

D.Ži
17.01.2020 14:09

Kaj je res in kaj ne, vedo samo člani kraljeve družine, a oglasil se je znan britanski novinar, ki meni, da se je kraljica bila prisiljena strinjati z odločitvijo princa Harryja in vojvodinje Meghan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters
Reuters

Člani kraljeve družine naj bi se zelo bali tega, da bi jih vojvodinja Meghan obtožila seksizma in rasizma, v kolikor ne bi podprli želje o umiku od kraljevskih obveznostih in selitvi v Severno Ameriko, ki jo je pred dnevi predstavila s princem Harryjem. Kraljica Elizabeta II., prinčeva babica, je v času hude družinske krize sklicala sestanek v Sandringhamu, kjer so člani družine izrazili podporo odločitvi Harryja in Meghan. Tom Bradby, novinar Sunday Timesa, meni, da je kraljica na vse skupaj pristala iz strahu pred novim škandalom. Bala naj bi se, da bo Meghan dala "odprt intervju", v katerem bi kraljevo družino označila za seksistično in rasistično. Iz sporočila za javnost sicer lahko, niti ne tako zelo med vrsticami, razberemo, da si kraljica takšne prihodnosti za vojvodski par Sussex ni želela.

epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta