(FOTO) Policijsko poročilo razkriva: Da je Rita Ora lahko praznovala, je podkupila vodjo restavracije

A.L.
28.01.2021 16:52
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V začetku decembra je odmevalo neodgovorno obnašanje britanske pevke Rite Ora. Ta je v eni od londonskih restavracij s prijatelji praznovala 30. rojstni dan, kljub temu, da so praznovanja in zbiranja tam zaradi pandemije covida-19 takrat bila prepovedana. Po zabavi, na kateri se je zbralo okoli 20 ljudi, se je pevka sicer opravičila in priznala, da je bilo praznovanje neodgovorno.

Zdaj so v javnost prišli tudi podatki o tem, da je glasbenica lahko praznovala zato, ker je z visokim zneskom podkupila vodjo restavracije. V policijskem sporočilu je zapisano, da je pevka v restavracijo Casa Cruz poklicala zato, da bi vodji objekta Scottieju Bhattaraiju ponudila okoli 5700 evrov za pijačo ter prigrizke. Večina osebja je bila zaradi pandemije takrat na čakanju, šef lokala pa se je ne glede na to odločil, da denar sprejme. Kot je zdaj povedal, je želel le pomagati, hkrati pa priznal, da ga je premagal pohlep.

Bhattarai je policiji sicer povedal, da je pričakoval sedem gostov, kasneje jih je tam bilo okoli dvajset, med njimi tudi nekaj zvezdnikov. V poročilu je zapisano še, da je skupina s seboj prinesla svojo alkoholno pijačo in da je slavljenka prepovedala fotografiranje, njeni varnostniki pa so od vodje restavracije zahtevali, da izklopi varnostne kamere.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta