(FOTO) Popadki pred pečico: Visoko noseča Tanja Žagar bo očitno rodila kar v kuhinji

D.Ži
27.05.2021 10:58
Kako čudovito je te dni spremljati instagramovski profil naše priljubljene pevke, ki kljub že zelo zaobljenemu trebuščku prav nič ne počiva.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Slastne reči se godijo na instagramovskem profilu Tanje Žagar, kjer veselo pričakovanje narašča iz dneva v dan. Naša visoko noseča pevka kar žari od veselja in povsem jasno je, da sta nosečnost in obdobje karantene pri njej sprožila nov hobi, ki se je v zadnjih mesecih razrasel na polno. 

Tanja zadnje čase kuha in peče kot za stavo, vse večji nosečniški trebušček je pri tem prav nič ne ovira. Masterchefinja Žagar je očitno zelo sladkosnede narave in se rada pohvali s svojimi uspelimi pecivi, tu in tam pa si privošči tudi kakšno malce lažjo sadno solato ali vloži kaj za ozimnico.

Drugi otrok, ki ga prav tako pričakuje z Mikijem Šarcem, naj bi na svet prijokal v poletnih dneh, do takrat pa bo Tanja zagotovo napolnila in najbrž tudi spraznila kar nekaj pekačev. Čas do poroda si krajša tudi z vrtnarjenjem. "Raste, raste ... Pa tudi jaz 'rastem' ja!" je pripisala fotografiji, na kateri jo vidimo med zalivanjem zelišč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta