(FOTO) Tanja Žagar se je med nosečnostjo morala soočiti z enim svojih največjih strahov

D.Ži
29.04.2021 10:05
Ena naših najbolj priljubljenih pevk že zre proti poletju, ko bo drugič postala mamica. Oboževalci ugibajo, ali bosta na svet prijokala kar dva.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Ni je slabe novice, ki bi te dni lahko pokvarila dobro razpoloženje Tanji Žagar. Naša priljubljena pevka je sredi svojega drugega veselega pričakovanja in glede na zaobljenost njenega trebuščka nekateri že ugibajo, če pod njenim srcem morda ne rasteta kar dva. Tanja o svoji nosečnosti tudi tokrat ne kramlja prav rada, veliko bolj radodarna pa je z nosečniškimi fotografskimi utrinki, ki jih te dni na njenem instagramovskem zidu kar mrgoli. Opazujemo jo lahko med raznimi opravili, tudi med peko peciva, ki ji očitno gre odlično od rok, veliko časa preživi tudi v naravi. 

Med drugim je obiskala tudi sloviti lendavski stolp Vinarium in tam razkrila enega svojih večjih strahov. "Uganeš kje preganjam strah pred višino?" je napisala, preden se je zazrla v daljnogled, ki nudi razgled na kar štiri države. Očitno ima tudi na videz neustrašna Tanja svoje strahove, s katerimi se mora vsake toliko časa spopasti. Z višino odrov, na katerih je pred pandemijo pogosto stala, očitno težav nima. 

Žagarjeva in Miki Šarac naj bi svojega drugega skupnega otroka dobila v poletnih mesecih, do takrat pa se bo zagotovo zvrstilo še kar nekaj tort in izletov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta