(FOTO) Kaj se pa tukaj dogaja? Jennifer Lopez po 17 letih na romantičnem dopustu z Benom Affleckom

D.Ži
11.05.2021 10:55
Bena Afflecka in Jennifer Lopez so ujeli ob skupni vrnitvi iz Montane, kjer ima on hišo, viri pa poročajo, da naj bi ona bila presrečna, ker so se njuni odnosi tako naglo otoplili. Velika vrnitev Bennifer?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kaj takega! 48-letnega Bena Afflecka in 51-letno Jennifer Lopez so po 17 letih, kar je njuna zaroka razpadla, spet opazili skupaj. Skupaj sta odpotovala v Montano, kjer ima on v bližini prestižnega smučarskega središča vilo. Paparac ju je ujel v avtomobilu. Iz Los Angelesa sta poletela z zasebnim letalom. To je že drugič, da so ju v zadnjih dveh tednih opazili skupaj, izvedelo se je tudi, da naj bi jo on redno obiskoval v njeni vili.

Profimedia

"Jennifer je nekaj dni preživela z Benom izven mesta. Močno sta povezana. Vse se je zgodilo tako hitro in intenzivno, a srečna je. Čudovito sta se imela in zares uživa v njegovi družbi," je neimenovan vir iz pevkine družine povedal za revijo People. Se Bennifer, kot so zaročencema pravili nekoč, vrača?

Profimedia

Lopezova in Affleck sta se zaročila leta 2002 in naznanila poroko, ki pa sta jo potem odpovedala, saj sta se leta 2004 razšla. Zdaj, ko se je J.Lo razšla z Alexom Rodriguezom, sta se spet zbližala. Mediji so se razpisali tudi o tem, da naj bi Ben novo partnerko iskal s pomočjo spletnih aplikacij. Igralec se je pred meseci razšel s 16 let mlajšo kolegico Ano de Armas.

Profimedia

E! News poroča, da naj bi bil Alex povsem iz sebe, ker ga je J.Lo tako hitro prebolela. Prepričan naj bi bil, da potrebuje le nekaj časa in da se bo prej ali slej vrnila k njemu. Nad svojo bivšo naj bi bil zelo razočaran. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta