(FOTO) Presenečenje: Če govorice držijo, bo ta znani Slovenec postal novi sanjski moški

A.L.
17.11.2020 16:33
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Znano je, da bodo slovenski gledalci kmalu lahko znova spremljali oddajo Sanjski moški. Tisto, kar je presenetilo mnoge, pa je ime znanega Slovenca, ki naj bi se pojavil v glavni vlogi. Z videzom in plesnimi gibi je navduševal v oddaji Zvezde plešejo, zdaj pa naj bi se Franko Bajc, če gre verjeti govoricam, preizkusil še v vlogi sanjskega moškega.

Govorice je sprožil kar sam. Kmalu po tistem, ko je POP TV napovedal oddajo Sanjski moški, je postavni Primorec s sledilci delil skrivnostno fotografijo, pod katero je dodal simbol vrtnice, ki je hkrati tudi simbol oddaje. V njej kandidat ženskam, ki se uvrstijo v naslednji krog, podeljuje cvet vrtnice. V komentarjih se je oglasila tudi oboževalka in zapisala, da naj bi fotografija nakazovala, da gre za snemanje Sanjskega moškega.

Franko Bajc je za Žurnal o namigovanjih glede sodelovanja v oddaji odgovoril:  "S POP TV sem vedno odlično sodeloval, če pripravljamo kaj novega, pa naj za zdaj ostane skrivnost."

{instagram_api}{/instagram_api}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta