(FOTO) Priljubljeni 25-letni zvezdnik spregovoril o drogah: Pregriznil sem si jezik, povsod je bila kri

A.L.
28.08.2019 19:34

25-letnik se je iskreno razgovoril v intervjuju za znano revijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Eden najbolj priljubljenih glasbenikov na svetu ta hip, Harry Styles, sicer nekdanji član skupine One Direction, je v intervjuju za revijo Rolling Stone spregovoril o zasvojenosti od različnih substanc. 25-letnik je priznal, da je njegova zasvojenost prišla celo do točke, ko si je od omamljenosti pregriznil jezik. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bj-0UpMjGeq/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BjySlXUjP9v/{/instagram}
V intervjuju je med drugim razkril tudi, da ima z vsemi člani nekdanje skupine One Direction lepe odnose, še vedno pa pušča odprta vrata tudi za ponovno združitev. Skupina mu je prinesla svetovno slavo, hkrati pa nakopala tudi kar nekaj težav in skrbi. Dolgo časa se je boril z anksioznostjo, nenehno naj bi se bal, da bo med nastopom narobe zapel besedilo.
{embed_youtube}https://youtu.be/W-TE_Ys4iwM{/embed_youtube}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlTgB6oj2L8/{/instagram}
V intervjuju se je Styles iskreno razgovoril tudi o spominu na studio Shangri-La v Malibuju, kjer so z nekdanjo skupino preživeli ure in ure. Med glasbenim ustvarjanjem so bili pogosto omamljeni od različnih substanc, zaradi česar so ležali v travi in poslušali skladbe Paula McCartneyja. Temu je sledilo pripravljanje alkoholnih pijač, ki so jih pili tudi že v jutranjih urah, je bil iskren 25-letnik. In prav v enem od trenutkov omame si je pevec nekoč pregriznil celo jezik. Kot je povedal v intervjuju za priznano revijo, si je odgriznil košček jezika, usta so bila polna krvi, v tem stanju pa je poskušal celo prepevati.
{embed_youtube}https://youtu.be/qN4ooNx77u0{/embed_youtube}
{embed_youtube}https://youtu.be/o_v9MY_FMcw{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta