(FOTO) Salma Hayek v mokrih kopalkah osupnila javnost: "Kot da še rastejo!"

D.Ži
02.12.2021 09:10

Ena najbolj atraktivnih igralk na svetu je na zelo zapeljiv način proslavila uspeh filma Hiša Gucci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

55-letna igralka Salma Hayek je znana po svojih čudovitih telesnih atributih, ki jih rada pokaže. Tako je te dni na Instagramu objavila še eno v seriji fotografij, na katerih pozira v kopalkah, njen bujni dekolte pa je med sledilci sprožil pravi val vznemirjenja.

Salma je vsa mokra pozirala v bazenu s pijačo v roki in pri tem nosila enodelne kopalke z napisom "original Gucci". Na ta način je proslavila uspeh novega filma Hiša Gucci, v katerem igra prijateljico zloglasne Patrizie Reggiani, Giuseppino Auriemmo.

Oboževalci so več kot navdušeni. "Kot da še rastejo!", "To bo zlomilo Instagram", "Popolna si!" in "Bog nam pomagaj!", je le nekaj navdušenih komentarjev. Fotografija je v hipu zbrala več kot milijon všečkov

Res se vrhunsko drži. Salma je svojo kariero začela v poznih osemdesetih, ko je v rodni Mehiki dobila vlogo v telenoveli Teresa, leta 1995 pa je osvojila Hollywood v filmu Desperado.

Epa

Medtem je dobila  tudi svojo zvezo na razvpitem pločniku slavnih. Od leta 2009 je poročena s francoskim milijarderjem Henrijem Pinaultom, skupaj imata 14-letno Valentino.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta