(FOTO) Se še spomnite, s kom vse je hodila Severina? Z zdajšnjim možem bo očitno ostala

D.Ži
03.06.2020 09:55

Igor Kojić se je odločil utišati govorice, da so se v njegovem zakonu s hrvaško zvzednico pojavile velike razpoke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška zvezdnica Severina in mož Igor Kojić sta skupaj že pet let, v zadnjem času pa mediji širom nekdanje skupne države pišejo o tem, da naj bi se v njunem zakonu pojavile velike razpoke. Vse več je govoric, ki jih je nedavno podžgal tudi Kojić sam, ki je na Instagramu za hip objavil fotomontažo, na kateri objema ženo, medtem ko Severinini bivši Milan Popović opreza iz grmovja.  "Generalni sponzor mojega zakona, iz zanesljivih gozdnih virov," je napisal Kojić, ki je montaži dodal še Balaševićevo pesem Namćor. Kaj je s tem želel povedati, je prepuščeno interpretaciji vsakega posameznika. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAxJhnIhjhD/{/instagram}
Igor je zadnji moški, ki je osvojil pevkino srce. V začetku 90-ih je bila v zvezi z Alanom Marinom, pevcem skupine Kojoti, s katerim je bila celo zaročena. Kasneje se je nekaj časa zabavala s podjetnikom Milanom Lučićem, ki se ga spomnimo iz legendarnega ladijskega pornografskega posnetka. Njena zveza s poslovnežem Srečkom Vargekom je delovala precej harmonično, a dolgo ni trajala. Skupaj je bila tudi z Matom Čuljkom, a do oltarja nista prišla. Zelo resna se je zdela zveza s Slavkom Šajinovićem, a je nato spoznala Milana Popovića, s katerim ima tudi sina. Ljubezen je izpuhtela, danes pa v glavnem v medijih pereta umazano perilo in se borita za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Danes je Severina poročena z Igorjem Kojićem. Kot kaže, bo z njim še nekaj časa ostala. Kojić je namreč govorice o ločitvi zatrl s tem, da je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri poljublja svojo ženo. "Ljubezen, ki se ne meri z všečki in sledilci. Moj angel, najlepša duša in najboljša mati na svetu," je pripisal. Idilično. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CA77ArYhrrZ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwhkW3PBfYt/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrQW7OHAyZE/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta