(FOTO) Severina odpotovala v Turčijo in oboževalcem obrnila hrbet

D.Ži
11.07.2019 09:42

Tako vroče je te dni v Bodrumu, kjer dopustuje hrvaška zvezdnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Počitniško vzdušje razsaja in zajelo je tudi najbolj oblegano hrvaško glasbeno zvezdnico Severino Kojić. Za pevko so res naporni meseci. Nove skladbe in spote je nizala kot po tekočem traku, vmes koncertirala, prestala operacijo hernije, ki pa je še vedno bila prijetnejša od umazane in zelo osebne medijske bitke za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, ki jo že dolgo bije s svojim nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, ki se bojda na vse pretege trudi, da bi jo prikazal kot slabo mamo. Zaenkrat mu ne uspeva prav zelo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzvAY0WBimN/{/instagram}
Severina si je te dni privoščila nekaj oddiha in odpotovala v Turčijo, kjer se sprošča v priljubljenem letovišču Bodrum. Od tam je na Instagram poslala sila zapeljivo fotografijo. Ob robu bazena je pozirala v enodelnih kopalkah in pokazala svojo občudovano zadnjico. "Poletni čas," je pripisala in v samo nekaj urah zbrala skoraj 60.000 všečkov. Bodrum ji je očitno pri srcu, saj je tam dopustovala že februarja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvB-KpnhNxy/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bt4CE9RBjzF/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bq4toqthbHr/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta