(FOTO) Sijoči lasje, zdrava koža, popolna postava: To je jedilnik Jennifer Lopez

A.L.
18.08.2020 08:45

Pevka se drži strogega prehranskega režima, a ve, da se tu in tam lahko tudi pregreši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Konec julija je praznovala 51. rojstni dan, mnogi so prepričani, da jih kaže pol manj. Jennifer Lopez s svojim videzom in odlično fizično pripravljenostjo navduši kamorkoli pride. A za tem stojijo ure in ure napornih treningov in strog prehranski režim. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEAbTRBpQBo/{/instagram}
Zajtrk
Lopezova svoj dan pogosto začne z napitkom iz jagodičevja, grškega jogurta, cimeta, medu, ledu, limone in nekaj  beljakovinskega praška. Za začetek jutra si pevka rada privošči tudi ovseno kašo s svežimi jagodami, je za Us Weekly povedal njen trener. Tisto, česar si ne privošči niti zjutraj niti tekom dneva pa je kava. "Nisem je pila že leta," je pred časom dejala za Us Weekly. Namesto tega spije velike količine vode.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CD9QyWVJyWf/{/instagram}
Kosilo
Za kosilo se bo Jennifer običajno odločila za solato. rada ima ohrovt, bučna semena, pa limonin preliv in oljčno olje. Tuji mediji pišejo, da si rada privošči tudi solato z lososom, brokolijem, papriko, bučkami in kisom. "Poskuša se čim bolj izogibati predlani hrani," pravi njen osebni trener. Dodaja, da Lopezova k vsakemu obroku poskuša dodati nekaj beljakovin. "Napolnijo me in poskrbijo, da dlje časa ne čutim lakote," pravi 51-letnica. Beljakovine najraje pridobi iz jajčnega beljaka, rib ter puranjega in piščančjega mesa.
Pa prigrizki? Lopezova jih ima rada, a takšne v zdravi obliki. V torbi tako vedno nosi sadje in zelenjavo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CB69h67JMVj/{/instagram}
Večerja
V kolikor zvezdnica večerja doma, skupaj z družino okoli 18.30 sede za mizo. Takrat si najraje privošči beljakovine z zelenjavo in nekaj ogljikovimi hidrati. Obožuje rjav riž, sladek krompir in kvinojo. Njena večerja bo, na primer, videti takole: piščančje prsi na žaru z narezanim brstičnim ohrovtom in pečenim rumenjakom, poroča revija People.
Tudi v primerih, kadar pevka večerja v restavracijah, poskrbi, da je njen obrok zdrav. "Večina restavracij ponuja zdrave, nizkokalorične obroke, zato pazim, da so na meniju stvari, ki ustrezajo mojemu življenjskemu slogu," je povedala za Hello. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9lcz7zJZ6O/{/instagram}
Sladica
Z leti se je Lopezova naučila, da ni nič narobe, če si tu in tam privošči kaj sladkega. Obožuje čokoladne piškote in sladoled, nikoli pa je ne boste videli tudi, da bi se odrekla kosu odlične torte.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8oz3papQjz/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta